Elma+Alt+Shift

Gillette Fusion Power Stealth ve Fark-ı Titreşim

Posted on: Ekim 26, 2009


Geçen hafta iş yerine bir kutu geldi. Siyah, şık bir kutu. Kutunun üstünde bir parmak izi alanı ve büyük harflerle yazılmış şu cümle vardı: “LÜTFEN KUTUYU AÇMADAN ÖNCE PARMAK İZİ ALANINA BASARAK KENDİNİZİ TANITINIZ.” Baş parmağımı kutunun parmak izinin olduğu yere bastırdığımda ise adımı söyleyen bir kadın sesiyle irkildim:): “Fırat Bey artık siz de titreşimli gücün farkını hissetmeye hazırsınız. Şimdi, kutuyu açabilirsiniz.” Kutunun içinde ise, Gillette’in en son ürünü Gillette Fusion Power Stealth tıraş makinesi, tıraş jeli ve tıraj sonrası jeli vardı. (Yazının devamında görebilirsiniz.)

DSC00169DSC00168
Kutunun içinde bulunan föyde ilk başta fark-ı titreşimden bahsediliyor. Sona doğru ise şunlar yazılı: “Ürünü denedikten sonra size verdiği hissiyatı, ister yazı ister video, isterseniz de bir resimle blogunuzda paylaştığınızda, otomatik olarak Gillette Fusion Power Stealth’in gizemli ve eğlenceli oyununun bir parçası olacaksınız. Tüm Türkiye’nin katılımına açık olan oyunumuzun en önemli özelliği ise, kazanmaya giden ipuçlarının, deneyimini istediğimiz bloglarda yer alması ve yarışmacıların bu bloglara yönlendirilmesi.”
Geçen seneki Fenomen Blogger projesiyle blogger’ları kullanan ilk markalardan biri olan Gillette, bu sefer de konuşulacak bir blogger etkinliği başlatmış oldu. Paket gayet güzel ve eğlenceli. Kampanyayı yaratan Proximity Istanbul’a teşekkürler.

Last week I received a box from Gillette. When you put your finger on the box, the voice says “Mr Firat, now you are ready to feel the power of vibration. Now you can open the box.” Thanks Proximity Istanbul for this job.

Yorum bırakın

Mail

Kategoriler

Archive

Ekim 2009
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most viewed

  • Hiçbiri